Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Pünkösd a Diósgyőri várban


Diósgyőri vár

2018. május 21. 9:00

A pünkösdi hétvégén mesteremberek népesítik be a vár udvarát. A dolgos kezeket munka közben is megleshetik látogatóink. A játszóházban tavaszi fejdíszt és pünkösdi királyi koronát is készíthetnek a gyerekek. Ki lehet próbálni a nyuszi versenyt, a bögre dobálót, a gesztenye csúzlizót és a bátrabbak akár a sárkánnyal is megküzdhetnek. A talpalávalót az Agyagbanda húzza majd, aki kedvet érez hozzá beállhat a táncházba is.

Itt lesz gyógynövény szakértőnk is, aki a középkori gyógyászat rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, jó idő esetén pedig a vár fűszeres kertjét is megmutatja. Akár személyes tanácsadást is kérhetnek tőle.

Vasárnap dr. Lovász Emese régész "Pünkösdi királyság" címmel tart előadást, valamint a Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend zenés drámajátékát is megnézhetik az érdeklődők.Jegyár: felnőtt 1500 Ft, 6 év alatt ingyenes regisztrációs jegy váltható